System message

Műsorváltozással indul kamarasorozatunk

Műsorváltozással indul kamarasorozatunk

November 10-én, a Pásti utcai zsinagógába várják Önöket a Kodály Filharmonikusok művészei. A kamarasorozat kezdő alkalmára a járványhelyzet miatt sajnos nem tud eljönni hozzánk Bényi Tibor karmester, a vele meghirdetett program ezért egy későbbi alkalommal lesz hallható.
 
Felhangzik azonban két kivételes zenemű: Mozart A-dúr klarinétkvintettje (Laskai László szólójával, közreműködik Markóczyné Rácz Erika, Deczki-Juhász Katalin, Bozsányi Dávid Dombóvári Zsolt) és Dohnányi Ernő c-moll zongoraötöse (Somogyi-Tóth Dániel zongorán, közreműködik Alexáné Kardos Ildikó, Erdélyi Zoltán, Kissné Galuska Anikó, Pusker János).
 
Utóbbi művet zenekarunk kamaraformációja a nyáron filmre rögzítette, melyet YouTube-csatornánkon tudnak meghallgatni.
 
Jöjjenek, és hallgassák meg élőben is, november 10-én!
 
Leírás és bővebb információk a koncertről IDE kattintva!
 
További híreink

Komolyzenei nagykoncert Debrecen főtéren, kóruskoncert a Nagytemplom mögötti Emlékkertben, zenélő belvárosi teraszok és Kis éji zene a Dósa nádor téren. A programok 20:30 és 24:00 óra között folyamatosan zajlanak! Idén partnereink a Debreceni Ünnepi Játékok és a Cziffra Fesztivál.

Ebben a szezonban hat bérlettípust kínálunk, köztük két újdonsággal! Tekintsék meg a 2021/2022-es évadot bemutató kiadványunkat!

2021/2022-es évadunkra július 15-én indul a bérletváltás. Részletek hamarosan!

This webpage use cookies. Cookies stored on your computer.