System message

Újévi Operettgála Debrecenben

Újévi Operettgála Debrecenben

 

Az Újévi Operettgálában felcsendülnek a műfaj legismertebb dalai: szólók, romantikus duettek, vérpezsdítő ritmusok, hamisítatlan magyar dalok, nem beszélve természetesen az ilyenkor elmaradhatatlan Strauss-keringőkről és polkákról. A közönség sokszínű válogatást hallhat a világ zenés színpadainak legnagyobb operett-sikereiből, többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál dallamaiból. A Kodály Filharmonikusok játéka kiváló énekművészek és a Csokonai Színház művészeit kíséri!

 

Újévi Oprettgála Debrecenben

2021. január 2. 19:30 

Kölcsey Központ, Nagyterem

 

Szólisták:

Dancs Annamari, Kállay Bori, Lévai Enikő, Nagy Kíra, Balczó Péter, Dénes Viktor, Rózsa László  

Műsorvezető:

Oláh Zsuzsa, Dánielfy Zsolt

Közreműködik:

Kodály Filharmonikusok Debrecen

Vezényel: 

Somogyi-Tóth Dániel

Rendező: 

Bori Tamás 

Jegyár: 4900 Ft, 4400 Ft

Jegyvásárlás: Kölcsey Központ jegypénztára (Debrecen, Hunyadi u. 1-3.) / Tourinform Iroda / Online: kodalyfilharmonia,jegy.hu

Bővebb információk IDE kattintva!


További híreink

A Remény és bizalom elnevezésű hangversenyünket a február 1-jei időpont helyett március 22-én tartjuk meg. Köszönjük megértésüket! 

Január 2-án, az Újévi Operettgálán láthatja először a közönség a Kocsár Valéria által megálmodott öltözékeket a zenekar hölgytagjain.

2022. január 1-jén 16 órától mutatjuk be ÚJÉVI KONCERT – DEBRECENBŐL című koncertfilmünket. A közvetítés ingyenesen megtekinthető a Papageno Facebook-oldalán és a Debrecen Televízió adásában!

This webpage use cookies. Cookies stored on your computer.