System message

Tájékoztatás koncertjeink látogatásáról

Tájékoztatás koncertjeink látogatásáról

 

Kedves Közönségünk!

 

Szeretettel várjuk Önöket továbbra is hangversenyeinkre! Annak érdekében, hogy koncertlátogatásuk a lehető legbiztonságosabb legyen, a következő intézkedéseket vezetjük be illetve tartjuk fenn: 

 

  • A hangversenyek helyszínének bejáratánál minden nézőnk testhőmérsékletét megmérjük érintésmentes automata hőmérővel. Ha Önnek hőemelkedése van, vagy lázas, nem engedhetjük be az előadásra. 

 

  • A hangversenyek helyszínén ülőhelyeik elfoglalására kezdés előtt 30 perccel nyílik lehetőség.

 

  • Kérjük Önöket, hogy a ruhatárak igénybevételekor kerüljék el a tömörülést, nézőtársaiktól tartsanak megfelelő távolságot a koncertek előtt és után is.

 

  • Kérjük Önöket, hogy megérkezéskor használják a helyszíneken kihelyezett kézfertőtlenítő-automatákat.

 

  • A nézőtérre való be- és kijutáshoz a hangversenyhelyszíneken az összes ajtót igénybe vehetik.

 

  • Debrecen önkormányzata saját fenntartású kulturális intézményeiben az Önök biztonsága érdekében kötelezővé tette a zárt belső terekben tartózkodó nézők és munkatársak számára a szájmaszk használatát. Ennek betartása érdekében bérletes nézőinknek az új évadban megvásárolt bérletek mellé egy maszkot adunk ajándékba.

 

  • Idén szintén biztonsági okokból a nagykoncertek alkalmával nem használjuk ki a Kölcsey Központ Nagytermének teljes nézőtér-kapacitását, a székek - széksorok szellősebben lesznek elhelyezve a termekben.

 

  • A koncertet követően kérjük, hogy fokozatosan hagyják el a nézőteret.

 

  • Fokozottan kérjük Önöket, hogy saját maguk, nézőtársaik és művészeink egészsége érdekében hangversenyeinket kizárólag tünetmentes állapotban látogassák!

 

  • Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy bérletes nagykoncertjeink helyszíne, a Kölcsey Központ Nagyterme „átmenő” típusú klímarendszerrel rendelkezik, amely kizárja a keringtetéses klímák fertőzésveszélyes üzemelését.

 

Együttműködésüket köszönjük!

 

a Kodály Filharmónia Debrecen munkatársai

További híreink

2020. december 1-jén először ad élőben közvetített szólóestet Bogányi Gergely Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész. Műsoron Liszt, Chopin és Debussy művek. A debreceni Kölcsey Központból sugárzott hangversenyt online jegy vásárlásával tekinthető meg. Bérleteseinknek ingyenes hozzáférést biztosítunk. 

November 11-től lépnek életbe az újabb korlátozások, melyek következtében elmaradnak rendezvényeink.

This webpage use cookies. Cookies stored on your computer.