System message

Kilépünk a szabadba és belépünk a Debrecen-körökbe

Kilépünk a szabadba és belépünk a Debrecen-körökbe

 Jó idő esetén 16.30 órától élő kamarazene csendül fel a Bajcsy-Zsilinszky – Piac utca sarkán. 17 órától szintén élő zenével avatjuk fel a köröket: a Piac utcán a Széchenyi-saroktól a Bajcsy-Zsilinszky utcáig tartó szakaszon, fantázianevén „Klasszikusok sétányán”. 17.30 órától a Piac-Simonffy sarkán kamarazenével zárul e különleges nap, amikor Debrecen hivatásos szimfonikus zenészei végre, ha csak a szabadlevegőn is, de ismét szabadon találkozhatnak közönségükkel.

A járványügyi készültség fenntartása mellett, hangsúlyozva a felelősségteljes magatartást és a hatályos védelmi intézkedések betartását, a Kodály Filharmónia Debrecen minden érdeklődőt nagy szeretettel vár az eseményre!

További híreink

Hat bérletes hangversenyünket élőben közvetítjük az évadban.

A rendkívüli helyzet miatt a szokásostól később jelentkezünk új évadunk műsorával. Most szeretettel adjuk közre, s bízunk benne, hogy minél több alkalommal lesz lehetőségünk Önöknek játszani!

Szeretettel várjuk Önöket továbbra is hangversenyeinkre! Annak érdekében, hogy koncertlátogatásuk a lehető legbiztonságosabb legyen, az alábbi intézkedéseket vezetjük be illetve tartjuk fenn. 

This webpage use cookies. Cookies stored on your computer.